Reserveren

Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via
+31 20 623 21 42


Close

Mayur

Halal diner

Heeft u bijvoorbeeld een zakelijk diner met gasten uit een Islamitisch land, dan is Mayur Indian restaurant de perfecte plek voor uw zakelijke halal diner. Uw Islamitische gasten zullen kunnen kiezen uit een ongekend aanbod van de heerlijkste Tandoori en Curries gerechten die met zorg door onze chefs zijn klaargemaakt.

Vegetarisch of vegan diner

Zowel vegetariërs, veganisten en omnivoren kunnen bij Mayur Indian Restaurant van een smaakvol diner genieten. Als er binnen uw gezelschap meerdere vegetariërs zijn, dan serveren wij een vegetarisch shared dining menu, en als er slechts een of twee personen vegetarisch eten, hebben wij de optie om een vegetarisch thali te serveren.

Groepen

Mayur Indian Restaurant is de perfecte plek om samen met uw familie, vrienden en collega's te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Onze grote "booth's" bieden plaats aan tien personen, maar behouden een gezellige en intieme sfeer. Want samen ontspannen onder het genot van heerlijk eten, dat is waar het leven om draait!

Romantisch diner

Onze sfeerverlichting draagt bij aan de romantische setting en het intieme karakter van ons restaurant. We hebben een interieur dat doet denken aan de Idyllische kleine dorpjes in het hart van India, alsof u zich in een sprookjesachtige Bollywoodfilm waant.

Zakelijk diner

Bent u op zoek naar het perfecte restaurant voor een zakelijk diner met een of meerdere collega's. Mayur Indian Restaurant biedt u de perfecte setting voor al uw zakelijke groepsdiners, waarbij u en uw collega's in alle rust en privacy kunnen genieten van de heerlijke Noord-Indiase gerechten die de chef's van Mayur Indian restaurant voor u bereiden.

Bar en cocktails

Het Mayur barpersoneel zal met plezier onze signature cocktails en gin & tonics voor u bereiden. Drinkt u liever wijn, dan hebben wij een uitgebreide wijnkaart om uw diner te complimenteren.