Reserveren

Wij hebben een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar op ons terras. Wilt u reserveren voor het terras, geeft dit dan aan in uw reservering bij 'specifieke wensen'. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via
+31 20 623 21 42

Close

Vegetarisch of vegan diner

Vegetarisch of veganistisch dineren in Amsterdam

Zowel vegetariërs, veganisten en omnivoren kunnen bij Mayur Indian Restaurant van een smaakvol diner genieten. Als er binnen uw gezelschap meerdere vegetariërs zijn, dan serveren wij een vegetarisch shared dining menu, en als er slechts een of twee personen vegetarisch eten, hebben wij de optie om een vegetarisch thali te serveren. Dit een grote schaal met allemaal overheerlijke vegetarische gerechten, met ontzettend veel smaakvariaties.

Kortom, heeft u een groot gezelschap met verschillende dieetwensen?  Kom dan eens langs bij Mayur Indian Restaurant. Zowel vegetariërs, veganisten, moslims, en gasten met een gluten- of lactose-intolerantie krijgen bij ons een fantastische avond voorgeschoteld.

Mayur bij daglicht!
Gedurende de nieuwe lockdown zal Mayur op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00 geopend zijn voor lunch. Op vrijdag, zaterdag en zondag zullen wij tot 21:00 geopend zijn voor takeaway.