Reserveren

Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via
+31 20 623 21 42


Close

Zakelijk diner

Zakendiner in hartje Amsterdam

Bent u op zoek naar het perfecte restaurant voor een zakelijk diner met een of meerdere collega's. Mayur Indian Restaurant biedt u de perfecte setting voor al uw zakelijke groepsdiners, waarbij u en uw collega's in alle rust en privacy kunnen genieten van de heerlijke Noord-Indiase gerechten die de chef's van Mayur Indian restaurant voor u bereiden.
Volgens het Shared Dining principe zullen wij uw zakelijke gezelschap een grote variëteit aan Tandoori en Curries gerechten serveren, die voor uw zakelijke groep midden op tafel geserveerd worden om deze vervolgens samen te delen.

In hartje Amsterdam centrum kunt u zich geen beter setting voorstellen dan onze grote vierkante intieme tafels waar  u met maximaal tien collega's aan plaats kunt nemen. Door de opstelling van onze tafels kan uw gehele zakelijke gezelschap aan het gesprek deelnemen en is optimaal contact met uw klanten en collega's gegarandeerd.

Ook als u bijvoorbeeld een zakelijk uitje heeft met uw team, of met uw klanten is Mayur Indian Restaurant de perfecte plek om uw avond te beginnen.

Als u en uw collega's op zoek zijn naar een privé tafel waar u bijvoorbeeld een zakelijke presentatie wilt geven voor uw klanten of collega's, in een intieme en ontspannen setting, biedt Mayur Indian restaurant in Amsterdam u daar ook de mogelijkheid toe.