Reserveren

Wij hebben een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar op ons terras. Wilt u reserveren voor het terras, geeft dit dan aan in uw reservering bij 'specifieke wensen'. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via
+31 20 623 21 42

Close

Romantisch diner

Romantisch diner in het centrum van Amsterdam

Bent u op zoek naar de perfecte plek voor een romantisch diner met uw geliefde? Dan bent u bij Mayur Indian Restaurant aan het juiste adres! In hartje Amsterdam, op vijf minuten van het Leidseplein en het Rijksmuseum, bevinden wij ons aan het rustige deel van de Korte Leidsedwarsstraat.
In romantische setting zult u bij ons een top avond beleven. De opzet van ons restaurant is intiem en gezellig, en uw partner zal zeker onder de indruk zijn van uw keuze. Drink eerst samen een cocktail in onze romantische lounge, waar onze bartenders de heerlijkste cocktails en mocktails voor u shaken. Ons personeel is getraind door de cocktailmeesters van Amsterdam en omstreken, de Fabulous Shakerboys. Voor de perfecte start van uw romantisch diner voor twee.

Onze sfeerverlichting draagt bij aan de romantische setting en het intieme karakter van ons restaurant. We hebben een interieur dat doet denken aan de Idyllische kleine dorpjes in het hart van India, alsof u zich in een sprookjesachtige Bollywoodfilm waant.

Als u bijvoorbeeld voor of na het eten een romantische film gaat bekijken in een van de vele bioscopen bij Mayur Indian Restaurant in de buurt (Bijvoorbeeld de City bioscoop aan het Kleine Gartmanplantsoen naast het Leidseplein) of gezellig naar het theater gaat (zoals bij het nieuwe Delamar theater aan de Marnixstraat om de hoek bij het Leidseplein) of lekker samen gaat dansen bij Paradiso, Mayur is om de hoek!

Mayur bij daglicht!
Gedurende de nieuwe lockdown zal Mayur op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00 geopend zijn voor lunch. Op vrijdag, zaterdag en zondag zullen wij tot 21:00 geopend zijn voor takeaway.